Boekhoudkantoor Lambrichts wordt Falq - Fiscaal Accountants & Adviseurs
6825

CONSULTANCY

 

Meer dan boekhouding en fiscaliteit

 
Voor uw boekhouding en fiscale zaken kunt u gerust op twee oren slapen. Maar er is meer. Met onze consultancy-afdeling gaat onze dienstverlening nog verder. Zo helpen we klanten met de opstart of stopzetting van de activiteit, overnames, het opstellen van contracten, het maken van financiële modellen en analyses, het voeren van onderhandelingen met diverse stakeholders, enz. Als consultants adviseren we onze klanten in diverse aspecten van het bedrijfsleven.

 

Dit doen we grondig en gefundeerd. We laten ons zo nodig bijstaan door ervaren partners die dezelfde visie en kwaliteit nastreven. Samen bieden we de beste oplossing voor uw onderneming.

 

Financiële consultancy

 
Zo begrijpen we als geen ander hoe belangrijk een goede opstart bijvoorbeeld is. Door adviesverstrekking, financiële planning, het in cijfers omzetten van de visie van de starter, het helpen vinden van financiële middelen… staan we onze klanten bij om de start zo gemakkelijk mogelijk te maken. We nemen alle opstartformaliteiten voor onze rekening zodat de starter zich kan concentreren op de eigen activiteit.

 

Uw activiteit stopzetten? Een overname begeleiden? Onze consultants staan u bij in elke fase. Roep tijdig onze hulp in.

 
6744
Hoe kunnen we u helpen?Contacteer ons