Boekhoudkantoor Lambrichts wordt Falq - Fiscaal Accountants & Adviseurs
6783

FISCALITEIT

 

Professioneel fiscaal advies

 
Als zelfstandige, eenmanszaak of vennootschap wordt u dagdagelijks geconfronteerd met fiscaliteit. Up-to-date en professioneel fiscaal advies krijgen is een must voor uw onderneming. Op ons kunt u continu rekenen, onder andere voor het tijdig vervullen van uw fiscale verplichtingen en voor adviesverstrekking ter verlaging van de fiscale druk.

We zorgen ervoor dat de verplichte aangiftes gebeuren volgens de regels van de kunst. Denk aan uw BTW-aangifte, BTW-listing, intracommunautaire opgave, vennootschapsbelastingaangifte, enz. We werken proactief en verwittigen u op het juiste moment omtrent de te vervullen formaliteiten. Op basis van de boekhouding en tussentijdse resultaten schatten we de te verwachten belastingen in en adviseren we over de mogelijkheden om fiscaal voordeel te genieten.
 

Wij houden u op de hoogte van fiscale wetgeving

 
De fiscale wetgeving omtrent BTW, vennootschapsbelasting en personenbelasting verandert voortdurend. Logisch dat u zelf niet elk detail kent. Daarvoor zijn wij er. We houden u op de hoogte van de wijzigingen én de impact op uw activiteiten. En dit voor alle zelfstandigen, eenmanszaken, vrij beroepen en vennootschappen.

 

Specifieke fiscale vragen? Stel ze aan ons. Al uw vragen worden grondig onderzocht en gefundeerd beantwoord. Helder en doeltreffend, zodat uw business weer kan groeien.

 
6687
Hoe kunnen we u helpen?Contacteer ons